maanantai 11. helmikuuta 2008

to 13.12. Puhelimesta kuului "äiti" ja Pekkarinen puhui

Eilen istunto päättyi muutaman minuutin yli puolen yön. Meitä oli muutama kansanedustaja loppuun saakka keskustelemassa päästökaupasta. Ajankohta meni myöhäiseksi valtioyhtiölaista keskustelemisen vuoksi, kun hallituspuolueissakin monelle on kipeä paikka luovuttaa eduskunnan myyntivaltuudet pois hallituksen käsiin ja antaa lupa myydä valtion omaisuus kokonaan pois esim Rautaruukissa, Outokummussa ja Kemirassa. Oppositiopuolueista kukaan ei hyväksy esitystä sellaisenaan.

Kaikki kunnia ministeri Pekkariselle, joka jaksoi yleisön vähyydestä huolimatta puhua innolla asiaansa. Hän vastaili vielä viittä vaille puolenyön kansanedustajille, jotka eivät olleet enää tuntiin olleet salissa... Eleestäkään ei huomannut, ettei lehdistöparvella ollut enää ketään eikä salissakaan kuin 4 kansanedustajaa. Mistä ihmeestä hän saa kaiken tuon energiansa?!

Oman energiani sain pitkälle päivälle siitä, että Klaara oppi puhumaan puhelimessa! Tähän asti jutustelu on ollut yksipuolista ja kuulemma hän aina hymyili äidin äänelle. Nyt alkoi tulla juttua: kengät! Hiekkaa hanskas! Kulta, äitin! Mutta se vielä menee yli ymmärryksen, kun leperrän "äiti täällä", silloin hän alkaa katselemaan ympärilleen ja unohtaakin puhelimen...

Ei kommentteja: